4.20.2010

DEDICAT A JULIGAN I A EMEJOTA.


RANDELLAIRES
RANDELLAIRES neix a les terres altes de Catalunya, un petit país, el 2001, per fer cantar i ballar als nostres néts les cançons i danses dels nostres avis. En l'actualitat son onze músics del Ripollès que recuperen el cançoner tradicional i les danses del Ripollès, si bé estan incorporant altres peces dels països catalans i altres països germans. Fins el moment han dut a terme set documents musicals; A SUARA i TERRADESUS com a Randellaires, VIU LES DANSES amb l'Esbart Eudald Coma de Ribes de Freser i quatre edicions de VIU ES ESCOLES amb les escoles de primària del Ripollès.

5 comentaris:

Juli Gan ha dit...

Gràcies. Ja veig que has trobat més cançons dels Randellaires. Sona molt bé.

felicitat ha dit...

Gràcies a tu, Juligan!!!!!. Es el ballet de la independència.

emejota ha dit...

Tarde, pero ya estoy aquí. Me han gustado mucho los Randellaires, MOLTES GRASIES. Ya veo que transmiten melodía de alegría, dan ganas de ponerse a bailar y si es por el concepto de independencia, entonces más fuerte aún. Y mira tu que las sardanas, sintiéndolo mucho, me sirven de nana, me mandan a dormir como un bebé. Un abrazo melodioso.

emejota ha dit...

Jethro Tull ¡que familiar! Tiene carisma. Otro abrazo musical.

felicitat ha dit...

Me ha dado la risa con el comentario de las sardanas jajajajajajaja!!!!, nunca, hasta hoy, había sentido a nadie que le hicieran de nana!!!, na...na, para mi sobrinillo en la siesta, que no duerme ni a tiros!
Fin a la propera, una abraçada, emejota!